23948sdkhjf

Gå-hjem-møde: Bliv klar til anden runde energisyn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Energysolution A/S

Et energisyn er vejen mod en stærkere virksomhed – men hvordan får din virksomhed udnyttet det lovpligtige syn bedst muligt?

EnergySolution og Bureau Veritas inviterer i samarbejde med Energistyrelsen til fire gå-hjem-møder i januar. Her kan du få svar på, hvordan et energisyn kan gøre jeres virksomhed stærkere og mere profitabel. 

Arrangementet henvender sig til virksomheder på slutbrugerniveau, der står foran at gennemføre energisyn - en kortlægning og analyse af en virksomheds energiforbrug. Find det fulde program til højre under kataloger.

Hvert fjerde år skal store virksomheder som led i EU´s klimaplan foretage et energisyn, der har til formål at nedbringe CO2-udledningen.

Mange virksomheder skal derfor snart igennem 2. runde energisyn. Derfor sætter vi på gå-hjem-møderne fokus på de nye retningslinjer, formålet med et energisyn og de mange muligheder et energisyn medfører.

Der kan være mange økonomiske og miljørelaterede gevinster at hente ved et energisyn, da det giver et overblik over, hvor energien anvendes, og synliggør potentialet for energieffektivisering. 

Kom til gå-hjem-møde fire forskellige steder i landet

  • Aalborg d. 16/1-20 kl. 14-17 på Comwell Hotel Hvide Hus
  • Fredericia d. 21/1-20 kl. 14-17 hos Bureau Veritas, Oldenborggade 25, 7000 Fredericia
  • Holstebro d. 28/1-20 kl. 14-17 i Nupark 51, 7500 Holstebro
  • Hvidovre d. 30/1-20 kl. 14-17 på Hotel Scandic Hvidovre

Vi glæder os til nogle inspirerende og lærerige timer!

Tilmelding senest en uge før arrangementsdato (begrænset antal pladser - først til mølle princip). Tilmeld dig her - det er gratis at deltage i arrangementet.

Bliv inspireret: Læs hvad det lovpligtige energisyn gjorde for fiskefoderproducenten BioMar - du finder casen til højre under kataloger.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Energysolution A/S

True Møllevej 1
8381 Tilst
Danmark
Energysolution A/S

Send til en kollega

0.078