23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt stål til industrielle applikationer

Desktop Metal præsenterer yderligere et tilgængeligt materiale til Studio System+. 4140 Chromoly Steel er et alsidigt materiale som er egnet til industrielle applikationer som kræver høj styrke og slagfasthed

4140 Chromoly Steel til Studio System+ er et nyt stål fra Desktop Metal, som er et allround materiale velegnet til maskinkomponenter, opspændingsfixturer, robotgribere og lignende. Materialet opretterholder meget høj styrke i forholdt til vægt, og kan varmebehandles for yderligere styrke.

Print applikationer med komplekse geometrier
Med Desktop Metal Studio System+ og dets tilgængelige materialeudvalg, kan produktionsvirksomheder og industrier hurtigt producere specialtilpasset værktøj og slutprodukter med komplekse geometrier uden fordyrende mellemled. Dette skaber fuld kontrol over omkostninger og sparer betydningsfuld tid i sammenlignet med traditionelle fremstillingsmetoder.

Lige nu tilbydes følgende materialer til Desktop Metal Studio System+
17-4 PH Stainless Steel
316L Stainless Steel
H13 Tool Steel
4140 Chromoly Steel

Læs mere om Desktop Metal Studio System+ her

 

Protech er Nordisk forhandler af 3D-printere fra Desktop Metal. Vi står for levering, installation, service og materialesalg til Desktop Metal 3D-printere. Kontakt Protech for mere information.

Protech Danmark
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28100582
P nummer: 1010741862

Send til en kollega

0.032