23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Første Studio System+ installeret i Danmark

Protech har installeret den første Desktop Metal Studio System+ hos EUC Nordvest i Thisted, Danmark. Med dette supplement til deres maskinpark tilbyder EUC Nordvest sine elever de bedste forudsætninger for at teste forskellige fremstillingsmetoder.

EUC Nordvest er en erhvervsskole som indgår i en stor uddannelsesinstitution som tilbyder gymnasiale uddannelser, ungdoms- og voksenuddannelse i det nordvestlige Jylland. Bare på EUC Nordvest er tilknyttet 2000 elever, 300 medarbejdere og undervisningsafdelinger på flere lokationer, der i blandt Thisted, som for nyligt har tilføjet en Desktop Metal Studio System+ fra Protech til deres maskinpark.

–    En metalprinter har længe været på vores ønskeseddel, siger Bente Homann, specialkonsulent og afdelingsleder hos EUC Nordvest. I forbindelse med at EUC Nordvest blev partner i det nationale videncenter for Automation og Robotteknologi blev det økonomisk muligt for os at investere.

Eleverne får testet forskellige fremstillingsmetoder
Maskinparken hos EUC Nordvest består blandt andet af drejebænk, fræser og 3D-printere fra Stratasys og MakerBot. Alt sammen for at eleverne skal få de bedste forudsætninger og muligheden for at teste forskellige fremstillingsmetoder. Med 3D-printere, så kaldt additiv fremstilling, får eleverne viden om de nyeste teknologier og at man ikke længere behøver at dreje og fræse for at skabet en fysisk genstand. Med investeringen i Desktop Metal Studio System+ kan eleverne nu også printe emner i metal.

–    Det er vigtigt at vores elever får viden om de nyeste teknologier og ikke mindst, at de lærer at bruge dem i det daglige arbejde og foreslå indførelse af teknologierne i virksomheden, siger Bente.

Læs resten af artiklen her

 

Læs også Protech satser stort på metal

Protech Danmark
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28100582
P nummer: 1010741862

Send til en kollega

0.034