23948sdkhjf

Ny generation af 3D-printere til fuldfarve

| Medlemsnyhed | Indrykket af Protech Danmark

Næste generation af spektakulære og farverige oplevelser indenfor additiv fremstilling er her! 3D-printeren Stratasys J850 printer i fuldfarve, detaljerede teksturer og på til syv forskellige materialer i et og samme emne.

Stratasys J850 er specielt egnet til designerer som arbejder med designprocesser indenfor eksempelvis industrier som konsumentmarkedet, forbrugerelektronik og bilindustrien. 3D-printeren har fire printindstillinger hvilket muliggør at flere forskellige interaktioner fra designeren kan printes til lavere omkostninger.

Forskellige printindstillinger for en hurtig og mere driftssikker designproces
Den nye printindstilling Super High Speed Printing Mode (SHS) i Stratasys J850 gør at designerer og ingeniører kan printe konceptmodeller med dobbelthastighed i forhold til tidligere modeller i J-serien. J850 kan loades med op til syv forskellige materialer som også kommer i større kassetter, hvilket reducerer driftsstop ved materialeskifte.

De andre printindstillinger hedder High Mix (HM), High Speed (HS) og High Quality (HQ), hvor sidstnævnte skaber exceptionel printkvalitet og ekstremt detaljeret tekstur ligesom i f.eks. læder og træ.

Læs mere her

Vil du holdes opdateret omkring nyheder indenfor additiv fremstilling, så kan du tilmelde dig vores nyhedsmail her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Protech Danmark

Kokbjerg 14
6000 Kolding
Danmark
Protech Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079