23948sdkhjf

2 gode råd til at holde dig i gang uden for kontoret

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det kan være hårdt for kroppen at sidde meget ned.

Arbejder man på et kontor, bruger man rigtig mange timer af døgnet på at sidde ned. Sidde ned og kigge ind i skærmen, bruge musen og tastaturet. Det er ikke en position, kroppen er glad for at være i for mange timer ad gangen. Når dette er tilfældet hos rigtig mange personer, må man tage metoder i brug, som kan være med til at give kroppen ro, styrke kroppen og forberede den på, at den siddende tilstand hver dag, ikke stopper lige foreløbig. Læs med i denne artikel og få to gode råd til, hvordan man kan pleje kroppen og undgå rygproblemer samt andre skavanker ved et siddende kontorjob.

1. Gå nogle lange ture i løbet af ugen
Ens krop får ikke meget bevægelse i løbet af ens arbejdsdage. Ikke så meget udover turen til kaffemaskinen, toilettet eller kantinen. Kroppen har godt af at være i bevægelse i nogle timer om dagen. Sidder eller ligger man for meget ned, kan kroppen hurtigt få skavanker, som kan være svære at komme af med.

Man kan heldigvis forhindre dette ude fra sin arbejdstid. Vælger man at gå nogle lange ture om aften efter arbejde, bare et par gange om ugen, kan det gøre store underværker. De lange gåture får løsnet op i kroppen, og man undgå dermed at få for mange spændinger i skuldrene, nakken og ryggen. Man får bevæget hele kroppen, får noget frisk luft til hjernen, og det giver virkelig også noget godt til dagen efter. En gåtur kræver ikke særlig meget, så du kan med fordele tage en ven eller kæreste med, og så bliver turen samtidig rigtig hyggelig.

2. Brug kettlebells 2-3 gange om ugen for at styrke ryggen
En anden beskæftigelse, som er en god ide at få ind i ugens program, er en halv times træning med kettlebells 2-3 gange om ugen. Kettlebell træning er nemt og kan laves derhjemme på en halv time. Det kræver ikke mere end få forskellige kettlebells i forskellige vægtklasser.

Der findes mange forskellige øvelser, der kan udføres med kettlebells. Man kan finde en masse inspiration på nettet med både video og billeder af øvelserne. Det gode ved kettlebells er blandt andet , at mange af øvelserne er med til at styrke ryggen, hvilket man netop har brug for, når man sidder ned dagen lang på en kontorstol.

Tænker man, det er noget, man vil begynde på, er kettlebells heldigvis ikke så dyre. Så får man dem ikke brugt, er det ikke verdens undergang. Det er en nem og billige måde at løse nogle udfordringer, eller prøve at forhindre dem i sin hverdag. Du kan læse meget mere om kettlebells og deres funktioner lige her.


Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078