23948sdkhjf

SP Moulding løser produktionsstop hos kunden med ny robotløsning fra Blaaholm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blaaholm A/S

Blaaholm udvikler innovativ robotløsning, der forhindrer produktionsstop og kassering af emner.

SP Mouldings plaststøbemaskiner spytter plastlåg ud i en rasende fart til deres kunde AG Snus. Plastlågene leveres til AG Snus i kasser, og benyttes som emballage til deres produkter. Produktionsstop har været forekommende i produktionen hos AG Snus.

Det viste sig nemlig at de to plastemner, der samles til et låg, blev skæve af opbevaring i kasserne, og efterfølgende satte lågene sig fast i produktionsanlægget med mange produktionsstop til følge.

Udfordringen gav anledning til at kigge på en robotløsning i et samarbejde mellem SP Moulding, AG Snus og Blaaholm. En udfordring Teknisk Salgschef Simon Bak og Projektleder Bo A. Hansen hilste velkommen. 

I Blaaholms robotløsning samles de to plastemner til et låg, og lågene palleteres til sidst. Med løsningen er processerne automatiseret og ved at palletere lågene bevares deres form, så skævhed undgås. AG Snus kan nu vinke farvel til de mange produktionsstop og opnå en langt højere oppetid på deres anlæg.    

Robotløsningen er netop FAT testet og godkendt af AG Snus og Jens Roth, Production Manager ved SP Moulding, og allerede dagen efter er den sendt afsted til SP Moulding. 

TAK FOR SAMARBEJDET OM ROBOTLØSNING NR. 21 TIL SP GROUP.

Kontakt Teknisk Salgschef Simon Bak på sb@blaaholm.com eller + 45 4031 4346 hvis du vil høre mere om vores automationsløsninger.

Mød Blaaholm på stand L9132 på HI messen den 1.-3. oktober. 

www.Blaaholm.com

Følg Blaaholm på LinkedIn 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blaaholm A/S

Limfjordsvej 13
6715 Esbjerg N
Danmark
Blaaholm A/S

Billeder & videoer

SP Moulding løser produktionsstop hos kunden med ny robotløsning fra BlaaholmSP Moulding løser produktionsstop hos kunden med ny robotløsning fra Blaaholm

Send til en kollega

0.081