23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er det også en udfordring for dig at holde dig ajour med den nyeste teknologi?

Teknologi udvikler sig hurtigt, og det kræver kompetencer og viden for at være bevidst om de konstante forandringer. I vores tid er det afgørende at holde sig ajourført med den nyeste teknologi for at opnå en konkurrencemæssig fordel på sit marked.

Af Lasse Bruhn, Vice President (Costumer Operations), Columbus

Som nye teknologier dukker op, skubber det grænserne for, hvad der er muligt og tænkeligt. Et klassisk eksempel er Microsofts introduktion af en kontinuerlig opdateringscyklus for Dynamics 365 for Finance & Operations.

Så hvordan sørger du bedst for, at holde dig opdateret på den seneste teknologiske udvikling? Lad os se på nogle af de trin, der kan starte din rejse:

Trin #1: Find ud af, hvad din virksomhed behøver
Definér en IT-strategi, der evaluerer dine teknologibehov og fremtidssikrer din virksomhed. Dette hjælper dig med at identificere den type teknologi, din virksomhed behøver for at kunne drives effektivt. Jeg vil anbefale, at man er proaktiv i bestræbelserne på at holde sig ajourført med de seneste teknologiudviklinger. Sørg for, at du har et stærkt IT-hold, der kan analysere disse teknologier, som du bevæger dig fremad. Og sørg for, at dette trin evalueres på regelmæssig basis - ny teknologi og nye forretningsmuligheder er altid tilgængelige på et moderne marked.

Trin #2: Evaluér din nuværende situation
Når du har fastlagt din IT-strategi, er det vigtigt at evaluere din nuværende situation for at sikre, at den virker. Husk, at planlægning er afgørende for succes. Du kan se på dine eksisterende data for at finde ud af et par ting, som: Hvor meget tid har jeg? Kan mine eksisterende ressourcer hjælpe med at udvikle min virksomhed? Hvordan kan jeg optimere mine projekter, være mere effektiv og spare omkostninger? Hvordan kan jeg bruge de tilgængelige ressourcer til at rykke min virksomhed i den rigtige retning? Bør jeg opgradere min teknologi?

Trin #3: Identificér din kerneforretning og kortlæg ansvarsområder
Et ideelt scenarie vil være, hvis organisationer evaluerer og angiver, hvad deres kerneforretning er, og prioriterer for at holde sig ajourført og informeret om udviklingen af teknologier og deres muligheder. Dette kræver, at der meget tydeligt etableres og kortlægges ansvarsområder. Det skal f.eks. være tydeligt, hvem der har ansvaret for Change & Release Management, Incident Management, Problem Management, mm. Dette vil hjælpe din virksomhed med få det optimale ud af jeres teknologiinvesteringer. I et Cloud-miljø er det afgørende for succes! 

Trin #4: Effektiv anvendelse af ressourcerne
Virksomheder skal prioritere, så de bruger deres tid og ressourcer optimalt. Derfor er det afgørende, at man kan omstille sig. At anvende teknologi og automatisering til at forbedre ressourceeffektivitet vil skabe merværdi. Hvis vi vender tilbage til det samme Microsoft-eksempel, hvor de automatiske opdateringer sikrer, at dine applikationer er opdaterede, ser vi, at automatiske opdateringer også hjælper med at aflaste dine interne IT-ressourcer – så de eksempelvis kan fokusere på at holde virksomheden up to date på den nyeste teknologi. Men for virkelig at høste fordelene ved automatiske opdateringer, bør du måske outsource aktiviteter og opgraderinger til et dygtigt team af fagfolk.

Vil du have vores 5 tips til at vælge den rette partner til Application Management?

Download tipsheet

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Send til en kollega

0.047