23948sdkhjf

FuturePack-konference

| Medlemsnyhed | Indrykket af Norner AS

International konference om plast, cirkulær økonomi, teknologi, forretningsstrategier og innovationer til øget genanvendelse.

Vi inviterer dig til at deltage i FuturePack-konferencen i Oslo den 10. september 2019 kl. 09-16.00 efterfulgt af en konferencemiddag.

Ønsker du at vide, hvordan førende virksomheder og institutioner arbejder for at udvikle bedre genbrug og materialebrug? Vi har opfordret internationale virksomheder i værdikæden til plastemballage inklusive råvarer, konvertere, mærkeejere, genbrugere og teknologi til at dele deres udvikling.

Blandt vores talere er EREMA, Clariant, Orkla og Tomra. Der vil være præsentationer fra FuturePack-projektet også af Østfoldforskning, Nofima og Norner. Et komplet program vil snart være tilgængeligt.

Overalt i Norden og Europa er der adskillige projekter og aktiviteter inden for plastcirkulærøkonomi og materialegenvinding. FuturePack er et stort norsk forskningsprogram inden for cirkulær økonomi i plastemballage, og vi arbejder både med mekanisk og kemisk genanvendelse af plast.

Projektet afholder en årlig konference, og den første i 2018 var en succes.

Fokus for konferencen vil være på cirkulær plastøkonomi og mekanisk genanvendelse. Vi ønsker, at konferencen skal være teknisk orienteret med henblik på, hvordan vi kan lukke mængden i mængder og kvalitet for at nå de høje EU-mål.

 

Generelle prisoplysninger

  • Konference: NOK 1250, -
  • Middag: NOK 750, -

 

Vi håber at se dig i Oslo den 10. september.

Registrer din deltagelse på følgende link.

 

Læs mere om FuturePack på facebook eller www.futurepack.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Norner AS

Asdalstrand 291
3962 Stathelle
Norge
Norner AS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094