23948sdkhjf

Gratis rapport til dig: Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Ny rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI

Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling.

Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til.

Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. 

Måske genkender du dette billede?

Det internationale analyseinstitut Vanson Bourne foretog for nyligt en europæisk markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Resultaterne er meget interessante, og vi vil hermed gerne dele rapporten med dig.

300 detail- og produktionsvirksomheder blev adspurgt, og rapporten belyser blandt andet

  • Målsætning og prioriteter for forretningen
  • Erfaringer med den nuværende EDI-løsning
  • Vigtigste overvejelser når der skal vælges EDI-leverandør
  • Planer i forhold til at ruste forretningen til fremtidens krav, herunder en mere effektiv supply chain

Vi håber, du vil finde rapporten brugbar, og hvis du har spørgsmål vedr. markedet, teknologi til understøttelse af samhandel og supply chain, eller hvordan TrueCommerce kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte os

Klik her for at hente rapporten

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.064