23948sdkhjf

Inspirationstur i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Materiale Netværk

med virksomhedsbesøg hos bl.a. Terma Aerostructure, netværksarrangementer og temadagen "Rethink" materialer i maritime applikationer

Fra tirsdag til torsdag i uge 6, 2019 har vi i Dansk Materiale Netværk besøg af det norske cluster NCE Maritime Cleantech. I den forbindelse har vi i sam­­arbejde med Fyns Maritime klynge udarbejdet et spændende program.

Som noget nyt kan du benytte dig af ”hop on/hop off” princippet, hvor du kan udvælge de dele af programmet, som du har lyst til at deltage i.

Formålet med turen er at skabe en begyndende kontakt mellem små og mellemstore virksom­he­der fra plast og metalindustrien i Danmark og den maritime sektor i Norge. Det er målet, at den­ne første kontakt leder til nye forretningsmuligheder eller evt. innovationsprojekter til for­del for begge landes involverede virk­somheder.

Vi starter tirsdagen med besøg hos Migatronic, hvor formiddagen kommer til at bestå dels af teori, men også praktisk svejsning. Efter frokost er der rundtur hos Terma Aerostructure i Grenaa, hvor vi får set produktionen af parter til Joint Striker Fighter, F35 og taler om, hvordan deres produktionsmetoder kan benyttes til maritime applikationer.

Seneftermiddag går turen til RadiSurf, hvor vi skal høre om deres spændende udvikling indenfor ved­hæftning af metaller til andre materialer.

Onsdagen starter med besøg hos SH Group, og fortsætter så med Tema-dagen ”Rethink” materialer i maritime applikationer.

Torsdag er der virksomhedsbesøg hos A/S Secure.

Læs meget mere om programmet for dagene her

Tilmelding kan ske på DMN's hjemmeside her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Materiale Netværk

Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
Dansk Materiale Netværk

Send til en kollega

0.063